Orofaciale Fysiotherapie

Hans van Mourik - Gorinchem

MAAK DIRECT AFSPRAAK 

Contact Hvm2

aangesloten bij

2740812

Je zoekt een kaakfysiotherapeut en hebt deze nu gevonden.

QuickscanMensen kunnen  om veel redenen kaakklachten of pijn in het hoofd- halsgebied hebben. Je zoekt naar een oplossing, je bent mogelijk al bij de huisarts, KNO-arts voor oorklachten geweest of bij een neuroloog voor de hoofdpijn. De tandarts kan ook niets vinden aan je gebit, maar je blijft toch kaakklachten houden, de mondhygiënist ziet ook geen aanleiding en de kaakchirurg heeft ook geen oplossing op dat moment, want alles functioneert perfect. 

En toch hou je die klachten. 
Kijk dan eens bij de kaakfysiotherapeut! Een fysiotherapeut? Ja, want al 35 jaar ben ik actief als Orofaciaal Fysiotherapeut en niet een fysiotherapeut die ook wel eens wat met kaakklachten doet. Probleem direct beetpakken en niet iets proberen, waarbij geen resultaten geboekt zijn. Jij wilt van je klachten af. Dat kan. Ervaringen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Samen met je huisarts, tandarts en andere specialisten om jou heen zoeken we naar de oplossing. Dat is iets wat je wilt, van je vervelende klachten af komen. 

Moet je daar zelf wat voor doen?
Zeker, kaakklachten gaan  niet vanzelf over. Altijd krijg je oefeningen mee, je krijgt leefadviezen (onder andere je tanden zijn niet het gereedschap om verpakkingen open te maken) en je krijgt  tips om met minder problemen gewoon te kunnen eten. 

 

Wat kun je niet van mij verwachten? 
Ik ben niet de persoon met de gouden handen. Alle klachten verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Wat je wel van mij kunt verwachten dat we met elkaar zoeken naar een oplossing tot vermindering of verdwijnen van de klachten. 80% heeft genoeg aan 2 tot 4 behandelingen, een klein deel komt 6 tot 8 keer per jaar terug voor stuk onderhoud en een heel kleine groep kan (mag) ik doorverwijzen naar een veel betere oplossing. Ik ben blij dat veel huisartsen, tandartsen en medisch specialisten naar mij doorverwijzen. Geeft mij vertrouwen door te gaan op deze weg om mensen met klachten te ondersteunen. 

 

Meer weten wat je kunt doen? 

Maak een afspraak, direct voor je kaak. 
Contact Hvm